این وبلاگ به منظور آشنایی با چگونگی تجزیه و ترکیب در زبان عربی ، به سبکی نوین و ارائه روش هايی جدید برای ترکیب و ارتباط عملی بیشتر با قرآن و فرمایشات معصومین علیهم السلام طراحي شده است. ایجاد ارتباط کامل ، آسانتر و بهتر با دانش آموزان ، دانش پژوهان و علاقه مندان به زبان عربی، و همچنين مشاوره و برنامهریزیهاي مربوطه، از ديگر خدمات اين وبلاگ ميباشد. مسلماً نظرات شما در رفع نواقص و ارائه هرچه مطلوبتر خدمات فوق مزيد امتنان خواهد بود.
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
«اُخْتِي!اِرْحَمِي اَبَاكَ وَ اُمَّكَ الْعَجُوزَيْنِ.»=خواهرم!به پدر ومادر پیرت رحم کن.
« اُخْتِي »=منادای مضاف و منصوب به اعراب تقدیری،« ي »=مضافٌ الیه و مجرور محلاًّ،« اِرْحَمِي »=فعل وفاعل ضمیربارز«ی» فاعل ومرفوع محلاًّ،« اَبَا »=مفعولٌ به ومنصوب به اعراب فرعی وظاهری،« کَ »=مضافٌ الیه و مجرور محلاًّ،« وَ »=حرف عطف،« اُمَّ »=معطوف ومنصوب به تبعیت واعراب اصلی وظاهری،« کَ »=مضافٌ الیه و مجرور محلاًّ،« الْعَجُوزَيْنِ »=صفت ومنصوب به تبعیت واعراب فرعی وظاهری است.« اَبَا »و« اُمَّ »=علاوه نقش اصلی هم مضاف وهم موصوف می باشند.
:: موضوعات مرتبط:
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 146
« اِشْتَرَيْتُ عِشْرِينَ كِتَاباً.»=بیست کتاب خریدم.
« اِشْتَرَيْتُ »=فعل وفاعل ضمیر بارز«تُ» فاعل،« عِشْرِينَ »=مفعولٌ به ومنصوب به اعراب فرعی و ظاهری،« كِتَاباً »= تمییز عددی(از کلمه) ومنصوب به اعراب اصلی وظاهری است.
:: موضوعات مرتبط:
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 159
« يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا وَ يُرْبِِّي الصَّدَقاتِ. »(سوره بقره:276)=خداوند، ربا را ناچيز مى گرداند و صدقات را افزونى مى دهد.
« يَمْحَقُ »=فعل مضارع ومرفوع به اعراب اصلی وظاهری،« اللَّهُ »=فاعل ومرفوع به اعراب اصلی وظاهری است،« الرِّبا »=مفعولٌ به ومنصوب به اعراب تقدیری،« وَ »=حرف عطف،« يُرْبِِّي »=فعل وفاعل ضمیر مستتر هُو فاعل،« الصَّدَقاتِ »=مفعولٌ به ومنصوب به اعراب فرعی وظاهری است.
:: موضوعات مرتبط:
آیات قرآن ,
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 283
عکس های تماشایی از طهران قدیم
تهران، در شمال کشور ایران و جنوب دامنه رشته کوه البرز واقع شدهاست. شهر تهران مرکز استان تهران میباشد، تهران دارای دو شهر چسبیده به خود است که شهرری و تجریش نام دارند این دو شهر به ترتیب از جنوب و شمال به تهران متصل هستند. تهران دارای یک شبکه متراکم بزرگراهی و چهار خط فعال مترو است.
:: موضوعات مرتبط:
زنگ تفریح ,
,
:: بازدید از این مطلب : 185
شاهکارهای معماری
آثار معماری به عنوان نمادهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی یک کشور شناخته میشوند. تمدنهای تاریخی نخست از طریق همین آثار معماری شناخته میشوند. ساختمانهایی چون تخت جمشید، هرمهای سهگانه مصر، کالاسیوم روم از جمله چنین آثاری بهشمار میآیند. آثاری که پیونددهنده مهم خودآگاهیهای اجتماعی بودهاند. شهرها، مذاهب و فرهنگها از طریق همین یادوارهها خود را میشناسانند.
:: موضوعات مرتبط:
زنگ تفریح ,
,
:: بازدید از این مطلب : 220
« اِسْتَرَحْتُ ثَلاثَةَ اَيَّامٍ. »=سه روز استراحت کردم.
« اِسْتَرَحْتُ »=فعل وفاعل ضمیربارز«تُ» فاعل ومرفوع محلاًّ،« ثَلاثَةَ »=مفعولٌ فیه و منصوب به اعراب اصلی وظاهری، « اَيَّامٍ »=تمییزعددی(از کلمه) ومجرور به اعراب اصلی وظاهری است.
:: موضوعات مرتبط:
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 171
مهم ترین علت عدم دستیابی به یک تمرکز فکر عالی، تعاریف وبرداشت های نادرستی است که در ذهن شما برای تمرکزحواس وجود دارد.
بیشتر مردم تمرکز را فکرکردن به یک موضوع ویژه به صورت مطلق و کامل وصددرصد می دانند در حالی که چنین چیزی نه تنها برای شما که برای هیچ انسانی در هیچ شرایطی به هیچ عنوان ممکن نیست.
ماو شما هیچگاه قادر نیستیم تمام ذهن خودمان را به طور صد درصد و کامل و مطلق در اختیار یک موضوع یگذاریم وسایر اندیشه ها را درآن زمان از ذهن خودمان کاملا پاک کنیم.
مدت زمانی که یک فرد می تواند چنین تمرکزی داشته باشد، حداکثر سه تا چهار ثانیه است . یعنی تاکنون کسی نبوده که پنج ثانیه متوالی و پشت سرهم به طور مطلق ، فقط به یک چیز بیندیشد.
:: موضوعات مرتبط:
مشاوره ,
,
:: بازدید از این مطلب : 182
« قَدْ أَفْلَحَ مَن زَكَّاهَا. وَ قَدْ خَابَ مَن دَسَّاهَا .سوره شمس:9و10»=کسی که خودش را پاکیزه کرد،رستگار شده است و کسی که خودش را (باگناه) آلوده کرد،زیان وضرر کرده است.
« قَدْ أَفْلَحَ »=فعل،« مَن »=فاعل ومرفوع به اعراب محلِّی،« زَكَّاهَا »=جمله ی صله وهیچ محلِّی از اعراب ندارد. شامل:« زَكَّی »=فعل و فاعل ضمیرمستتر هو فاعل،« هَا »=مفعولٌ به ومنصوب محلاًّ،« وَ »=حرف عطف،« قَدْ خَابَ »=فعل،« مَن »=فاعل ومرفوع به اعراب محلِّی،« دسَّاهَا »=جمله ی صله وهیچ محلِّی از اعراب ندارد. شامل:« دسَّی »=فعل و فاعل ضمیرمستتر هو فاعل،« هَا »=مفعولٌ به ومنصوب به اعراب محلِّی است.
:: موضوعات مرتبط:
آیات قرآن ,
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 8135
« وَ اذْکُرْ رَبَّكَ اِذَا نَسِيتَ. »=و پروردگارت را یاد کن هنگامیکه او را فراموش می کنی.
« اذْکُرْ »=فعل و فاعل ضمیرمستتر اَنتَ فاعل،« رَبَّ »=مفعولٌ به ومنصوب به اعراب اصلی وظاهری،« كَ »= مضافٌ الیه ومجرور محلاًّ،« اِذَا »=مفعولٌ فیه و ظرف زمان ومنصوب محلاًّ،« نَسِيتَ »=فعل وفاعل ضمیربارز«تَ» فاعل ومرفوع به اعراب محلِّی است.
:: موضوعات مرتبط:
آیات قرآن ,
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 3887
قَالَ النَّبِيُّ(ص):اَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا.=پیامبر فرمود:من شهر دانش هستم و علیّ درآن است.
« قَالَ»=فعل،« النَّبِيُّ»= فاعل ومرفوع به اعراب اصلی وظاهری،« اَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا »=مفعولٌ به و منصوب محلاًّ ،«اَنَا»= مبتدا ومرفوع به اعراب محلِّی،« مَدِينَةُ »= خبر (مفردجامد) ومرفوع به اعراب اصلی وظاهری، « الْعِلْمِ »= مضافٌ الیه ومجرور به اعراب اصلی و ظاهری، « وَ»= حرف عطف،«عَلِيٌّ »= مبتدا ومرفوع به اعراب اصلی وظاهری،« بَابُ »= خبر (مفردجامد)ومرفوع به اعراب اصلی وظاهری، « هَا »= مضافٌ إلیه و مجرور به اعراب محلِّی است.
:: موضوعات مرتبط:
ترکیب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 164